Намерете всичко, от което се нуждаете за eMAG Marketplace

Търсете бързо във всички наши ресурси, за да намерите необходимата Ви информация

Search

Пригответе се за така очакваното събитие за годината: Sellers’ Day 2022!

Обратното броене започна!

През октомври Ви очакваме на специалното събитие за електронна търговия, посветено изцяло на търговците на eMAG Marketplace: Sellers’ Day 2022!

Третото издание на eMAG Sellers’ Day има за цел да представи най–актуалното  съдържание за електронна търговия и дигитален маркетинг, адаптирано към спецификата на Marketplace.

Приспособявайки се към социалната реалност и тази година Sellers’ Day ще се проведе онлайн, точно както миналата, и Ви уверяваме, че ще бъде събитие, което не бива да пропускате.

Как да превърнем предизвикателствата във възможности? Как инвестициите и програмите на eMAG Marketplace Ви помагат да развиете бизнеса си? Кои са най-важните елементи при оформянето на Вашата бизнес стратегия в eMAG Marketplace? На всички тези въпроси ще намерите отговор в това специално събитие, което е достъпно за Вас, напълно безплатно!

Вие сте в основата на eMAG Marketplace, а ние сме до Вас, за да Ви предоставим  безплатно, ценно съдържание, както и шанса да комуникирате с фирми, които могат да Ви предложат нови решения за управлението на Вашия бизнес в eMAG Marketplace. Така имате възможността да вземете най–добрите решения за Вас, които да Ви помогнат в развитието на бизнеса Ви в eMAG Marketplace.

 

Съвсем скоро ще Ви предоставим повече подробности за точната дата на събитието и процеса на регистрация, затова следете информацията от нас.

И тази година очакваме да се присъедините отново към нас!

Благодарим Ви, че сте част от eMAG!

 

Нямаме търпение да Ви видим на Sellers’ Day 2022!

Екипът на eMAG Marketplace

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE