Един пазар за целия регион на Югоизточна Европа.
Продавайте в eMAG
Развивайте своя бизнес чрез регионалните програми на eMAG Marketplace.
Повече подробности
Previous slide
Next slide

Регионална карта на eMAG Marketplace

Ние сме румънска компания, която е пионер в областта на електронната търговия, като още от 2001г. е започнала инвестирането в технологии, които оптимизират процесите. След успеха ни на местния пазар разширихме дейността си към България и Унгария и с течение на времето се превърнахме в регионална платформа за електронна търговия в Югоизточна Европа.

+20M продукти +3.9K шкафове +44K продавачи +6M клиенти RO +7M продукти 400 шкафове +12K продавачи +1M клиенти BG +10M продукти 700 шкафове +14K продавачи +2M клиенти HU

Открийте инструментите, които Ви помагат да развивате бизнеса си:

Cross-border

Cross-border

Продавайте в 3 държави от една платформа

Повече информация
eMAG Ads

eMAG Ads

Инструмент за увеличаване на видимостта на Вашите продукти

Повече информация
Маркетингови <br> кампании

Маркетингови кампании

Насладете се на безплатно популяризиране в кампаниите на eMAG

Повече информация
Ние заедно развиваме успешни бизнеси в региона.
Марек Лудвичак

Марек Лудвичак

главен изпълнителен директор на VMA plus, Полша

"Решихме да се присъединим към eMAG, защото eMAG създава отлична възможност да продаваме продукти в Румъния, Унгария и България. Продажбите ни се увеличиха с 20% след присъединяването ни към eMAG. Разбира се, не от първия ден. Отне ни около 6 месеца и планираме да продължим да растем. Най-добрият аспект на сътрудничеството ни с eMAG е фактът, че eMAG Marketplace е платформа и пазар в 3 държави и е добре позната, надежден бранд в Румъния. Също така е чудесно, че поддръжката на клиентите първоначално се извършва от eMAG, което помага за разрешаването на повечето проблеми." - Марек Лудвичак (главен изпълнителен директор на VMA plus, Полша)
Ние заедно развиваме успешни бизнеси в региона.
Лоредана Фартаде

Лоредана Фартаде

ръководител на отдел "Продажби", пазари на Aosom в Източна Европа

"Определено бих препоръчал eMAG Marketplace на всички компании, които искат да разширят дейността си на нови пазари, като например Румъния, защото в сравнение с други платформи eMAG предоставя голяма помощ по време на процеса на разширяване. Вярвам, че е много важно, особено в ранните етапи на започване на продажбите в нова държава, да не се чувствате "изгубени", защото имате възможност да говорите с някого и да решавате проблемите си." - Лоредана Фартаде (ръководител на отдел "Продажби", пазари на Aosom в Източна Европа)
Ние заедно развиваме успешни бизнеси в региона.
Бриндуша Машкова

Бриндуша Машкова

Country Manager, Brasty.ro, Румъния

"Още от самото начало eMAG ни помогна да се наложим на румънския пазар. Приходите и броят на поръчките постепенно се увеличаваха всяка година. В началото нещата бяха малко трудни; научихме какво искат румънските потребители и им предоставихме подходящи продукти и най-доброто изживяване. През 2016 г. 10% от поръчките на нашия магазин идваха от eMAG Marketplace, а до 2019 г. този процент нарасна до 43%." - Бриндуша Машкова (Country Manager, Brasty.ro, Румъния)
Previous slide
Next slide

eMAG & Group​

Непрекъснато се фокусирани върху нуждите на нашите клиенти. Ето защо създадохме нови бизнес направления, за да им помогнем да развият бизнеса си още по-добре.
Компанията е част от групите:

eMAG Marketplace

От стартирането на Marketplace досега 56 000 предприемачи са развили своя бизнес, използвайки логистичните и образователните услуги, предоставяни от eMAG.

В момента Marketplace предлага над 22,8 милиона публикувани продукти.