„От България“ е програма, целяща да изгради онлайн център, който ще помогне на българските производители* да създадат дигитален канал за продажба на техните продукти.

Това е възможност, създадена от eMAG за предприемачи, произвеждащи в България. Чрез нея можете да получите достъп до голям пазар с клиенти, които търсят български продукти, където и в страната да се намират.

Ще развивате бизнеса си, като предлагате продуктите, произведени от Вас, на платформата eMAG Marketplace.

С Вашето участие в програмата „От България“ можете да се възползвате от всички предимства на търговец на eMAG: получавате подкрепа от екипа на Marketplace, когато имате нужда, но най-важното е, че ще можете да покажете и популяризирате продуктите пред впечатляващ брой клиенти.

Критерии за включване в програмата „От България“:

Учредено е като юридическо лице, едноличен търговец или организация с нестопанска цел;

Извършва производствена дейност на нехранителни продукти и може да докаже това със съответни документи;

Има отчетен оборот от не повече от 150 000 лв. за предходната финансова година;

Вашето предприятие осъществява дейност в България по реализацията/ производството на продуктите;

Производството на продукти е серийно (големи, средни или малки производствени серии, включително ръчно изработени);

Какво трябва да направите?

  • Попълнете формуляра и отбележете, че сте производител в България
  • Изпратете ни документите, доказващи, че сте производител
  • Ние анализираме дали можете да участвате в програмата
  • Подпишете подготвения договор
  • Качете продуктите си на платформата
  • Вашите продукти ще бъдат маркирани със знака на „От България”

Какво е важно да знаете:

Търговците, присъединили се към програмата „От България”, могат да получат до 75% отстъпка от комисионната за техните маркетплейс продажби, а неправителствените организации участват напълно безплатно, с 0% комисионна.

Всички продукти, произведени в България, ще бъдат маркирани на сайта и в апликацията със знака на „От България“, така че посетителите на eMAG да могат лесно да ги разпознават при своите търсения. Вие трябва да ни потвърдите, че продуктите, които ще бъдат маркирани така наистина са произведени в България.

Всички критерии за регистрация е задължително да бъдат следвани по време на цялото участие като продавач в програмата „От България“.

Ако впоследствие някое от условията за допустимост спре да се изпълнява, трябва да информирате екипа на Marketplace в рамките на 5 дни, че вече не отговаряте на критериите за участие в програмата. В този случай eMAG автоматично ще свали знака на „От България“ от вашите продукти – от датата, когато дори едно от условията за участие вече не се изпълнява – и ще бъде приложена нова комисионна тарифа, съгласно стандартната комисионна за продажби на eMAG.

Ако сте дружество със седалище в ЕС моля свържете се с екипа на eMAG Marketplace повече информация относно програмата „От Европа“.